Om Frøbutikken

 Nu er du naturligvis nysgerrig efter at vide, hvad der ligger bag det hele, og det skal jeg fortælle dig, så sæt dig bare godt tilrette.

Jeg slog dørene op i Frøbutikken slog på internettet helt tilbage i 2005 med et mindre men solidt udvalg, som er vokset med tiden. I begyndelsen blev der kun handlet frø, men hurtigt blev udvalget udvidet til også at omfatte lækkert grej til haven og hjemmet. Der blev - og bliver stadig lagt vægt på at fylde hylderne med økologiske frø fra gamle sorter, men der er også gjort plads til nye trend frø.

Det får du:
Det skal være sikkert, trygt og positivt at handle i Frøbutikken. Varerne skal komme hurtigt ud til dig, så vi gør alt, hvad vi overhovedet kan for at få dem ud af huset indenfor 1 dag, hvilket lykkes i mere end 99% af handlerne. Men selvom vi er hurtige, så er det ikke i vores ånd at sende en portion frø, som bare er kastet ned i en boblekuvert. Vi tror nemlig på, at du fortsætter med den omsorgsfulde behandling af frøene, når de ankommer fint indpakket i smukke kvalitetsposer.
Mange af vores kunder giver også udtryk for, at de nyder at gå og beundre frøposerne, inden tidspunktet, hvor frøene skal i jorden. Herefter er der også mange, som stadig gemmer de tomme poser og bruger motiverne til hjemmelavede kort eller decoupager.

Men nu er det jo ikke kun det ydre, der tæller. Er indholdet ikke i orden, ved vi, at du ikke handler her igen. Derfor får vi nye frø hjem mange, mange, mange gange hver sæson fra nøje udvalgte leverandører. Lang størsteparten har vi selv testet, før de godkendes til salg.
I frøposerne er der ikke fedtet med indholdet. Der er ikke noget mere træls end at stå med en pose frø, som ikke indeholder den tilnærmelsesvise mængde frø af det, man måtte forvente. Det ved vi, og derfor kan du også nemt opleve at stå tilbage med frø i overskud. Disse kan du gemme til næste sæson. De skal blot opbevares køligt, mørkt og tørt.

For samtlige frø er der dansk beskrivelse af indhold og såvejledning, så det hele er nemt at gå til. Såvejledningerne er vejledende, da klima kan både strække og mindske sæsonen.

Vil du se, hvad andre kunder mener om vores service og varer, kan du se anmeldelserne på Trustpilot.dk

Kontakt:
Vi har ingen medarbejdere siddende til at betjene telefonen, men send roligt en e-mail. Den besvares lynende hurtigt. Som oftest indenfor 1-2 timer på hverdage og allerhøjest 24 timer, hvis noget skal undersøges nærmere, eller der er spidsbelastet. Skriv endelig på info@froebutikken.dk

Nyheder:
Vi elsker at få nye sager på hylderne, og der sker mange nye ting hver sæson. Men, hvordan skal du kunne holde øje med alt dette i en travl hverdag? - Det gør du ved at abonnere på det gratis nyhedsbrev, som udkommer 6-24 gange om året. Heri kan du læse om nye varer, havetips, anekdoter og uimodståelige her-og-nu-tilbud. Din email adresse videregives selvfølgelig ikke til tredjemand, og på siden her, kan du både tilmelde og framelde nyhedsbrevet i et snuptag.

Du kan også følge med på Frøbutikkens Instagram.
Ris & Ros:
Vi vil gerne gøre det så godt som overhovedet muligt for dig, så tøv ikke med at sende både ros, ris og forslag. Alt læses omhyggeligt og tages stilling til.

De hjerteligste hilsner

Diane, Frøbutikken