Drømmejob

Vil du være med på pakkeholdet? Eller på haveholdet? Eller begge dele?

Du er altid velkommen til at sende en kort ansøgning, hvis du kunne tænke dig at hjælpe til i Frøbutikken eller måske bare høre nærmere til arbejdsopgaverne. Måske mangles du ikke lige i skrivende stund, men din ansøgning gemmes, hvis du ønsker det, og så kan det ske, at det hele passer sammen en dag.

Pakkeriet: Arbejdet i pakkeriet er ikke fysisk hårdt med tunge løft. Der er gode stole og hæve/sænkeborde. For det meste skal du hjælpe med at finde bestilte varer frem og bagefter sørge for, at de bliver pakket pænt ind til kunderne. Når der er tid, hjælper du også med at pakke frø til lageret.

Du behøver ingen specielle færdigheder indenfor botanik, da alt pakkes ud fra numre, men det er nødvendigt at du er fleksibel, da arbejdstiderne er meget svingende. Måske skal du have faste mødetidspunkter- måske vil du hellere være på tilkaldeholdet, hvor du kan kontaktes i tilfælde af sygdom eller travlhed. Frøbutikkens sæson ligger fra september-april.

Haven: Ved siden af Frøbutikken er der en Pluk-selv blomstermark, som af og til overfaldes af ukrudt. Er du en haj til at fjerne sådan noget uden samtidig at beskadige planterne, er du ligeledes velkommen til at sende ganske få ord om dig selv. Her er det nødvendigt at kende til planter og at have en fin fysik. Her er der ingen faste mødetider. Du vil blive tilkaldt, når der er behov, og når vejret tillader det.

Du skal være så hjertelig velkommen til at sende et par ord om dig selv på info@froebutikken.dk, hvis du mener, at dette kunne være et drømmejob for dig.

Skriv til info@froebutikken.dk