Personlige oplysninger


PERSONDATA:


Ingen personlige oplysninger, der registreres i Frøbutikken, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand, så denne kan bruge disse oplysninger til uvedkommende aktioner. Kun i tilfælde af et evt. salg af Frøbutikken til ny ejer, vil disse oplysninger overgå til denne.


I forbindelse med evt. elektronisk betaling bruges en sikker krypteret metode gennem webshopsystemet. Kundeoplysninger opbevares/transmiteres ikke krypteret.


Under et køb udbeder Frøbutikken sig navn, adresse, telefonnummer, emailadresse og betalingskortoplysninger. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren.


Når du handler i Frøbutikken, har vi brug for følgende oplysninger for at kunne levere varerne til dig:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

Iflg. loven skal vi opbevare disse oplysninger i 5 år.

Bestiller du emaljeskilte, videresendes disse oplysninger til fabrikanten for at lette leveringen. Indgiver du en reklamation, videresender vi i nogle tilfælde dit navn, adresse, tlf. nr. og e-mailadresse til fabrikanten, så denne selv kan tage kontakt til dig for at finde en god og hurtig løsning. Ønsker du ikke dette, har du ret til at gøre indsigelse imod det, men processen vil da forlænges.


Dine kontaktoplysninger videresendes til GLS og Post Nord, så de kan levere dine varer til den rigtige adresse og advicere omkring dette på e-mail og sms.


Vi registrerer også din IP adresse i tilfælde af evt. bedrageri.


Når der handles i Frøbutikken indsamles der information om salgsprodukter. Dette bruges til statistik, når sortimentet skal optimeres.


Hvis du tilmelder dig nyhedsbrevene, skal vi bruge din e-mail adresse for at kunne sende dig det elektroniske nyhedsbrev. Denne adresse videregives og sælges heller ikke til andre. Du kan til enhver tid få slettet dine oplysninger fra nyhedsbrevlisten.


Den dataansvarlige i Frøbutikken er indehaveren Diane Nielsen.
Når du handler her, samtykker du, at vi indsamler disse oplysninger og ved hvorfor de indsamles.

Når du er registreret Frøbutikken, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til at vide hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du ifølge persondataloven, og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Frøbutikken via e-mail info@froebutikken.dk

Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos Frøbutikken og dens samarbejdspartnere som revisionskontor, GLS, Post Nord og nyhedsbrevudbyder. Hverken Frøbutikken eller disse samarbejdspartnere må misbruge oplynger til egne uvedkommende formål. Der registres ingen personfølsomme data.