Levering

Levering:

Frøbutikken står på hoved og hænder og vil gøre alt for at få varerne bragt ud af huset indenfor en til to arbejdsdage. Leveringstiden har du yderligere selv indflydelse på ud fra valget om brevpost eller pakkepost i Danmark. Post Nord bringer brevpost ud i Danmark 1-5 hverdage efter modtagelse - dog søgne/helligdage undtaget. I enkelte tilfælde bruger Post Nord dog helt op til 15 hverdage på udbringningen af brevpost, så hvis det haster at få varerne, så vælg pakkepost fremfor brevpost. Post Nord oplyser endvidere, at de ikke garanterer denne udbringningstid til øer og ydre landdistrikter. For EU-lande kan udbringningstiden være 2-8 dage. Pakkepost leverer Post Danmark og GLS ud hverdagen efter modtagelse.

Brevpost pakkes i poser, som lige kan gå gennem brevsprækken. Således slipper du for at skulle have galocherne på og afsted på posthuset. Dog kan større varer naturligvis ikke komme gennem brevsprækken. Når du har lagt et vist antal frøposer i kurven, ændres forsendelsen fra brevpost til pakkepost. Dette er afhængigt af vægt og antal, og du kan hele tiden følge med i forsendelsesprisen ved at kigge i kurven. Der kan være op til 8 frøposer i almindelig vægtstørrelse i en brevpostforsendelse. De x-tra store frøposer sendes kun som pakkepost.

Forsendelsesomkostninger dækker både porto, emballage og arbejdsløn.

Fri fragt til GLS pakkeshop ved alle varekøb over 700,- DKK incl. moms til leveringer i Danmark.

Levering til Danmark (DKK 39,00)

Kun frø. Sendes som Brevpost.

Levering til Danmark. (DKK 52,00)

Pakkepost. Uden omdeling. Afhentes på lokal GLS pakkeshop.

Levering til Danmark. (DKK 65,00)

Pakkepost. Uden omdeling. Afhentes på lokalt Post Danmark posthus/døgnboks.

Levering til Danmark. (DKK 74,00)

Pakkepost. Med omdeling af Post Nord. Udleveres på selvvalgt adresse.

Levering til Danmark. (DKK 61,00)

Pakkepost leveret af GLS. Til erhvervsadresser.

Levering til udlandet. EU-lande (DKK 49,00)

I spidsbelastede perioder som Black friday og jul, kan det i sjældne tilfælde ske, at både GLS og Post Nord pludselig mangler plads i den pakkeboks/pakkeshop, du har valgt. I sådanne tilfælde tillader de sig at få afleveret din pakke i en anden nærliggende. Du vil få besked om ændringen og stedet, så du kan få din pakke - blot fra et andet sted.

OBS: Der sendes kun frø i almindelig portionsstørrelse til udlandet. Max 8 poser.

Brevforsendelser kan ikke sendes til postbokse, da Post Nord kun tillader pakker hertil. I tilfælde af en evt. bestilling, hvor du ved en fejl har ønsket levering til postboks, ændres din forsendelse til den adresse, som er angivet under faktura modtager.

Hvis du af en eller anden grund ikke har fået afhentet din pakke på posthuset/døgnposten inden for afhentningsdatoen / eller den ikke kan leveres, sendes din pakke retur til os. Her lægges varerne på lager igen, og du vil modtage beløbet for varerne på din konto. Ønsker du derimod pakken fremsendt igen, skal du bestille igen på www.froebutikken.dk.

Ønsker du din forsendelse leveret andre steder end i postkassen, skal du lave en speciel modtagerflex afleveringsaftale med Post Nord. Denne vil så være gældende ved alle leveringer ud over postkasselevering og ansvaret ligge hos dig.

Frøbutikken leverer frø til

Bulgarien, Belgien, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Grækenland, Holland, Italien, Kroatien, Letland, Lithauen, Luxemburg, Malta, Polen, Portugal, Schweiz, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn og Østrig.