Levering

Vi holder juleferie mellem jul og nytår og sender straks efter nytår igen, så bestil roligt.

Fragt

Frøbutikken står på hoved og hænder og vil gøre alt for at få varerne bragt ud af huset indenfor en til to arbejdsdage. Leveringstiden har du yderligere selv indflydelse på ud fra valget om brevpost eller pakkepost i Danmark. Post Nord bringer brevpost ud i Danmark 1-5 hverdage efter modtagelse - dog søgne/helligdage undtaget. I enkelte tilfælde bruger Post Nord dog helt op til 15 hverdage på udbringningen af brevpost, så hvis det haster at få varerne, så vælg pakkepost fremfor brevpost. Post Nord oplyser endvidere, at de ikke garanterer denne udbringningstid til øer og ydre landdistrikter. For EU-lande kan udbringningstiden være 2-8 dage. Pakkepost leverer Post Danmark og GLS ud hverdagen efter modtagelse.

Brevpost pakkes i poser, som lige kan gå gennem brevsprækken. Således slipper du for at skulle have galocherne på og afsted på posthuset. Dog kan større varer naturligvis ikke komme gennem brevsprækken. Når du har lagt et vist antal frøposer i kurven, ændres forsendelsen fra brevpost til pakkepost. Dette er afhængigt af vægt og antal, og du kan hele tiden følge med i forsendelsesprisen ved at kigge i kurven. Der kan være op til 8 frøposer i almindelig vægtstørrelse i en brevpostforsendelse. De x-tra store frøposer sendes kun som pakkepost.

Forsendelsesomkostninger dækker både porto, emballage og arbejdsløn.

Fri fragt til pakkeshop ved alle varekøb over 700,- DKK incl. moms til levering i Danmark.

 

Levering til Danmark (DKK 39,00). Kun frø. Sendes som Brevpost. Post Nord bruger 1-15 hverdage på denne udbringning.

 

Levering til Danmark. (DKK 52,00) Pakkepost. Uden omdeling. Afhentes på lokal GLS pakkeshop.

 

Levering til Danmark. (DKK 61,00) Pakkepost leveret af GLS. Til erhvervsadresser

 

Levering til Danmark. (DKK 69,00) Pakkepost. Med omdeling af GLS. Udleveres på selvvalgt adresse. Der skal opgives et anvist sted, hvor GLS må lægge pakken. Når pakken er lagt på anviste sted, overgår ansvaret for pakken til dig.

 

Levering til Danmark. (DKK 79,00) Pakkepost. Med omdeling af Post Nord. Udleveres på selvvalgt adresse.

 

Levering til udlandet. EU-lande (DKK 49,00) OBS: Der sendes kun frø i almindelig portionsstørrelse til udlandet. Max 8 poser. Brevpost.

 

Brevforsendelser kan ikke sendes til postbokse, da Post Nord kun tillader pakker hertil. I tilfælde af en evt. bestilling, hvor du ved en fejl har ønsket levering til postboks, ændres din forsendelse til den adresse, som er angivet under faktura modtager.

Hvis du af en eller anden grund ikke har fået afhentet din pakke på posthuset/døgnposten inden for afhentningsdatoen / eller den ikke kan leveres, sendes din pakke retur til os. Her lægges varerne på lager igen, og du vil modtage beløbet for varerne på din konto. Ønsker du derimod pakken fremsendt igen, skal du bestille igen på www.froebutikken.dk.

Ønsker du din forsendelse leveret andre steder end i postkassen, skal du lave en speciel modtagerflex afleveringsaftale med Post Nord. Denne vil så være gældende ved alle leveringer ud over postkasselevering og ansvaret ligge hos dig. Du kan give GLS en midlertidig tilladelse til at lægge pakken på et anvist sted. Også her overdrages ansvaret til dig, når pakken er afleveret.

Frøbutikken leverer frø til

Bulgarien, Belgien, Danmark, Estland, Holland, Italien, Kroatien, Letland, Lithauen, Luxemburg, Malta, Polen, Schweiz, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn og Østrig.

I spidsbelastede perioder som Black friday og jul kan nogle pakkeshops i sjældne tilfælde være så overfyldte, at GLS og Post Nord er nødt til at omdirigere din pakke til en anden pakkeshop/pakkeboks.